top of page
Search
  • Writer's pictureHeli Rämäkkö

Ihan vaan sun oman elämäsi kompetenssilla.

Toissapäivänä tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun koronapistokset aloitettiin Suomessa. Ensimmäiset hihat nostettiin 27.12.2020. Valtaosaa ihmisistä aihe ei jaksa enää kiinnostaa ja mielenkiintoisinta on, että se ei kiinnosta juuri heitä, joita se tulisi eniten kiinnostaa; heitä, jotka ottivat koronapistoksia itseensä. Näiden ihmisten mielestä aiheesta on täysin turha enää "jauhaa". On aika "unohtaa" ja "mennä eteenpäin".


Itse en pysty ajattelemaan näin, huomioon ottaen kaiken sen mitä tapahtui ja missä tilanteessa tällä hetkellä olemme. En voi unohtaa tällaista kansanterveydellistä, maailmanlaajuista katastrofia enkä sitä, millaisen ihmisten oikeuksien polkemisen kautta siihen päädyttiin. En, ennen kuin epäselvät asiat on selvitetty. En olisi ikinä uskonut, että tämä voisi kestää näin pitkään. Ajattelin, että se olisi vuodessa ohi. Olin väärässä.


Kun korona alkoi, tiesin heti, mitä kohti olemme menossa; ennennäkemättömän massiivisia rokotuksia. Tämä oli itselleni aivan päivänselvä asia jo keväällä 2020. Minä tiesin sen. Itselläni oli omakohtainen kokemus siitä, miten ihmistä voidaan painostaa vastentahtoisiin toimenpiteisiin, sillä olin irtisanoutunut pari vuotta aikaisemmin kätilön työstäni sen vuoksi, että astuttuaan lopullisesti voimaan v. 2018 Tartuntatautilain pykälä 48 painosti voimakkaasti/velvoitti ottamaan influenssarokotteen joka vuosi.


Joudun tässä kohdassa jälleen kerran vääntämään rautalangasta, mistä on kyse: kyse ei "rokotevastaisuudesta" vaan siitä, että ihmisellä on oikeus päättää omista henkilökohtaisista terveysvalinnoistaan ilman perusoikeuksiensa (kuten toimeentulon hankkiminen) menettämisen uhkaa. Olen vääntänyt tätä asiaa nyt jo monen vuoden ajan, eikä se vieläkään tunnu menevän kaikille perille, johtuen suurimmaksi osaksi siitä, etteivät ihmiset ymmärrä mistä on kyse. Influenssarokotteella ei ole mitään tekemistä potilasturvallisuuden kanssa, sillä se ei estä tartuntoja eikä anna "laumasuojaa", ainoastaan olettamusten mukaan lieventää sen ottaneen henkilön oirekuvaa ja on täten jokaisen oma valinta. Mutta ihminen, joka uskaltaa sanoa tällaista ääneen, on monelle kauhistus! Sivistymätön, vastuuton, ihminen, joka ei kunnioita toisia ihmisiä ja ennenkaikkea lääketiedettä! No hiphei, ei ole kyse siitä, vaan täysin päinvastoin.


Joka tapauksessa, menemättä tähän nyt taas sen enempää, tämä kokemukseni antoi minulle näkökulman siitä, millaista painostamista ja lakipykälillä määräämistä voisi hyvin olla tulossa myös suuremmassa mittakaavassa. Millaista räikeää kausirokotteiden lobbaamista ihmisten terveyden ja oikeuksien kustannuksella tehdään. Minulle terveys, vapaus ja oikeus päättää näistä asioista ovat arvokkaampaa kuin mikään muu. Niiden edelle ei mene mikään, eikä kukaan määrää tai kiristä minua näissä asioissa. Toisille voi olla vaikea ymmärtää, että joku pitää kausirokotteita itselleen turhana ja jopa vahingollisena "huuhaana", mutta näin se on ja siihen pitää olla jokaisella oikeus, ihan kuin on oikeus pitää tupakkaa tai sokeria sellaisena. Ja jos ei näe asiaa näin, on täysin vapaa valitsemaan toisin. Toisten ihmisten suojelemisesta tässä ei kuitenkaan ole kyse, sillä sen kanssa kausirokotteilla ei ole yksinkertaisesti yhtään mitään tekemistä.


Seurasin tiiviisti tilanteen etenemistä koko loppuvuoden 2020 ja tein jo varhaisessa vaiheessa päätöksen, etten tule ottamaan tätä rokotetta, jos se tulee markkinoille sillä tahdilla, miltä näytti. Aluksi puhuttiin kehityksen kestävän 1,5- 2 vuotta, mikä sekin jo mielestäni kuulosti aika nopealta rokotteen tutkimiselta. Ymmärsin kuitenkin, että jos rokotteen kehittämiseen menisi noin kauan, hyvä "pandemia" olisi jo mennyt ohi, eikä maailmaa voisi niin pitkään pitää suljettunakaan. Sulkutoimet ja rajoitukset kun olivat yksi avainasemassa oleva tekijä pandemian ylläpitämisessä ja ihmisten johdattamisessa kyseenalaistamatta pelastavan rokotteen äärelle. Kun kehitystyö sitten vain kiihtyi ja aikataulu nopeutui, valintani oli täysin selvä jo 27.12.2020, kun ensimmäiset piikit Suomessa pistettiin ja oli tiedossa, että ne tullaan kaikille täysi- ikäisille "tarjoamaan". Vapaaehtoinen rokotus. Itse en ole missään vaiheessa uskonut mikrosiruihin tai vastaaviin villeihin juttuihin, mutta ei minulla ole ollut tarvetta niitä lynkatakaan, sillä ylipäänsä haluan pysyä avoimena monille näkemyksille. Päätän itse aikuisena ihmisenä siitä, millaisen näkemyksen luon ja näin luotan myös muiden aikuisten ihmisten osaavan tehdä. Se, mihin minä uskon ja jonka minä myös tiedän olevan totta, on lääkeyhtiöiden ja valvovien viranomaisten korruptio ja mädänneisyys. Se on faktaa monien jo oikeusistuimienkin kautta todettujen tapausten perusteella. Myös se, että erilaiset digitaaliset ID:t mahdollistavat niin haluttaessa hyvinkin helposti kaikenkattavan kontrollin, on täyttä realismia. Joka ei näe koronapassin käyttöönottoa VAIN JA AINOASTAAN yhtenä tapana painostaa ihmisiä hakemaan lisää rokotteita ja testinä testata ihmisten tottelevaisuutta on, anteeksi vain, melko naiivi ihminen. Terveysturvallisuuden kanssa sillä ei ollut kerrassaan mitään tekemistä.


Muutaman kuukauden kehitystyö ja tutkimus, aikaisemmin ihmisiin testaamaton mRNA- teknologia, piikkiproteiinin tuottaminen ihmisen soluissa ja se, ettei virus todellakaan ollut sellainen, joka tappaa jokaisen tielleen osuvan, riittivät kompetenssiksi päättämään omasta kehostani ja sinne injektoitavista aineista. Hyötyhaittasuhde oli aivan selvä omalla kohdalla. Siihen ei tarvittu mitään muuta, kuin vähän loogista ajattelua, asioiden seuraamista ja yhdistelemistä toisiinsa, historian tarkastelemista, maalaisjärkeä. Näitä löytyy meiltä jokaiselta. Toki myös kykyä hahmottaa median rooli ja olla uppoamatta sen tarinoihin, osata lukea rivien välistä, kuunnella ja nähdä. Kykyä ymmärtää politiikan rooli koko tässä koronanäytelmässä. Ja kykyä kestää ympäristön sosiaalista painetta ja syyllistämistä ja myöhemmin julkista valtavaa painostamista ja jopa syrjimistä ja pakottamista lain voimalla.


Monelle syyllistäminen olikin alkuvaiheessa se tehokkain keino; kukaan ei halunnut tappaa mummoja. Tällä rokote markkinoitiin alusta saakka, hyvin voimakkaasti; ottamalla rokotteen suojelet paitsi itseäsi, myös muita. Se oli suurin valhe heti lähtölaukauksessa. Seuraamalla tiiviisti erilaisia asinatuntijoiden näkemyksiä oli selvää, ettei hengitysteihin ensisijaisesti iskevälle virukselle tälläkään kerralla voida kehittää rokotetta, joka antaisi laumasuojan ja ehkäisisi tartunnan. Rokotetta, joka ei ns. vuoda. Se ei ollut onnistunut ennenkään, ja nyt yhtäkkiä kuukausissa se oli mahdollista, vieläpä teknologialla jota ei koskaan ennen ollut ihmisiin edes pistetty? Melkoisen uhkarohkeaa ja ihmisistä piittaamatonta toimintaa. Mutta läpinäkyvän törkeä ja jälkeenpäin tarkasteltuna äärimmäisen sekava ja harhaanjohtava propaganda upposi lopen väsyneisiin ja stressattuihin ihmisiin kuin kuuma veitsi voihin. Ei mitään kysymyksiä. Antakaa ne piikit tänne nyt, että päästään tästä helvetistä. Haluamme päästä matkustamaan! Haluamme elää!


Sairaalloinen piikkikulttuuri levisi vuoden 2021 aikana kuin kulovalkea ihmisten keskuudessa julkkisten, poliitikkojen, toimittajien, pappien ja somevaikuttajien lietsoessa laastarikuvineen ja julmine kommentteineen sitä yhä kovempaan roihuun. Vuosi 2021 jää historiaan todella surullisena ajanjaksona koronapasseineen kaikkineen. Avioliittoja, sukulaisuussuhteita ja ystävyyksiä katkesi, koska osa ihmisistä ei lähtenyt mukaan tähän ilmiselvään joukkohullutukseen. Valtaosa ihmisistä ei edelleenkään kysy mitään. He, joiden pitäisi uskaltaa kysyä. Tämä on toki varsin ymmärrettävää. Voi ja kannattaakin säännöllisesti yrittää asettua sellaisen ihmisen asemaan, joka on ensin suositellut lämpimästi, sitten syyllistänyt ja lopulta painostanut. Mitä JOS selviäisi, että kyseessä oli haitallinen, jopa vaarallinen tuote? Haluaisiko tämä ihminen nähdä sitä? Uskaltaisiko hän nähdä sitä? Suosittelijalla ja painostajalla on omassa kehossaankin monta pistosta, eikä kukaan osaa sanoa kahden vuoden ihmiskokeen jälkeen, mitä siitä seuraa, sillä oikeiden, turvallisten rokotteiden kohdalla kliinistä tutkimusta tehdään 5- 10 vuotta ennen myyntiluvan saamista. Ymmärrän hyvin, että silloin on mukavampi vain unohtaa, enkä toisaalta siitä ketään syytä. Mutta kun unohtamalla asia ei korjaannu. Kyllä vastuu pitää kantaa, jokaisen. Eikä voi tietysti koskaan kyllin olla korostamatta sitä, että kyseessä on aina VAPAUS. Vapaus päättää ja informoitu päätös. Riittävästi tietoa ilman pelkoa ja painostusta niin, että ihminen voi oikeasti valita. Se ei toteutunut tässä.


Itselläni on laajat somekanavat ja aloin saada kesällä 2021, toisen piikityskierroksen jälkeen valtavat määrät viestejä ihmisten omista ja läheisten omituisista oireista. Ja kyllä, ihan oikeilta, suomalaisilta ihmisiltä. Samaan aikaan Fimean kautta alkoi tulla selväksi, että haittavaikutuksia on paljon ja niistä tottakai vain pieni murto- osa päätyy rekisteriin. Myös kaksi omaa läheistä tulivat myöhemmin kärsimään selkeistä haitoista näistä pistoksista johtuen. Kuolleisuus alkoi nousta kesän/syksyn aikana 2021, ollen jo vuoden 2022 lopussa huomattavaa, ja selittämätöntä. Eikä tämä koske vain Suomea, vaan koko läntistä maailmaa.


Kaksi pistosta ei antanutkaan suojaa tartunnoilta ja vakavan taudin suojaankin tarvittiin yhä uusia piikkejä. Silti vanhuksia kuoli koronan kanssa yhä isompia määriä. Samalla he, jotka olivat terveinä työikäisinä tai sitä nuorempina ihmisinä valinneet olla ottamatta koronapistoksia, sairastivat infektion joko hyvin lievänä, normaalina tai vähän kovempana flunssana tai eivät ollenkaan, ilman mitään erityisiä jälkioireita tai ongelmia. Sairastelukierteet voimistuivat vuoden 2022 aikana ja monet sairastivat useita koronainfektioita sen lisäksi, että olivat ottaneet myös monia koronapiikkejä. Silti ihmiset olivat valtaosin mahdottoman tyytyväisiä 2-6 piikkiin ja koviin, pitkäkestoisiinkin koronainfektiohinsa, sillä mikäpä tilanne olisikaan ollut ilman pistoksia! Ei edes uskalla ajatella! No en minäkään uskalla, tai oikeastaan viitsi.


Useiden pistosten ja infektioiden seurauksena "ei niin kovin terveellistä" viruksen piikkiproteiinia oli keholle tarjolla siis useaan otteeseen. Kaiken lisäksi, ihmisiin injektoitiin vuodet 2021-2022 Wuhanin alkuperäisen viruksen piikkiproteiinikoodia, vaikka virus oli muuntautunut jo useaan kertaan lievemmäksi variantiksi. Long covid- oireilu alkoi yleistyä. Rajoitustoimet ja maskien käyttö, viivästynyt hoito ja sotealan pakkorokotukset alkoivat kantaa omaa hedelmäänsä. Terveydenhuolto romahti loppuvuodesta 2022 melko huolella.


Olemme tässä nyt. Tätä on kestänyt jo kaksi vuotta ja vaikka epäsuoria todella hälyttäviä signaaleja on saatu piikityskampanjan alkuvaiheesta saakka, mitään ei ole tapahtunut. Pilliin ei ole puhallettu. Se on aivan uskomatonta ja äärimmäisen huolestuttavaa. Edelleen, siis kaksi vuotta myöhemmin, ihmiset kulkevat kuin hypnoosissa tämän asian kanssa. Sokea piste on syvän musta. Ihmisen mieli suojelee viimeiseen asti kysymästä vaikeita kysymyksiä ja raottamasta totuuden verhoa.


Onneksi meillä on kuitenkin sellainen ikivanha fakta, että totuus ei pala tulessakaan. Olipa se nyt sitten mikä hyvänsä, voimme luottaa että se tulee esille. Jos totuus on, että mRNA- injektiot ovat turvallisia ja riittävän hyvin tutkittuja, ja kaikki tämä mitä niiden aloittamisen jälkeen on alkanut tapahtua, johtuukin jostain muusta, niin se on aivan loistava uutinen. Se on paras uutinen ikinä! Jos syy kaikelle tälle löytyy jostain muusta ja se jokin voidaan korjata, tilanne on mitä lohdullisin. Koska tärkeintä on ihmisten terveys ja vapaus. Ilman niitä meillä ei ole mitään ja juuri näitä kahta ihmisen elämän tärkeintä asiaa on vahingoitettu vakavasti korona- aikana. Eikä sitä tehnyt virus, vaan kaikki se, mitä sen varjolla meille tehtiin.


Rohkeutta kaikille toivotellen, Vapauden Heli


812 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page