top of page
Search
  • Writer's pictureHeli Rämäkkö

Sulkutoimia ja lahjoja taivaasta.

Vuoden -21 alussa valtaosa ihmisistä oli valmiita tekemään mitä tahansa, että päästään takaisin normaaliin. Olihan meiltä suljettu se tutuksi ja turvalliseksi koettu tavallinen elämä pois.


Meidät oli vuoden 2020 maaliskuusta eteenpäin eristetty toisistamme, kun julkiset paikat; teatterit, kirjastot, ravintolat ja muut paikat, joissa ihmiset viettävät aikaa yhdessä ja rentoututuvat, suljettiin. Koulut ja työpaikat suljettiin. Vanhainkodit ja sairaalat suljettiin. Kesä -20 toi toki pientä helpotusta, mutta kaikki festarit ja tapahtumat suljettiin. Osa ihmisistä ei uskaltautunut edes kylään ystävien luokse. Siis myös kontaktit muihin ihmisiin suljettiin. Ja kun koitti syksy -20, tahti vain kiihtyi.


Syksyllä -20 tuli vahva maskisuositus ja ihmisiltä suljettiin toisten ihmisten kasvot. Kaupoissa alkoivat jatkuvat kuulutukset maskin ja käsidesin käytöstä, turvavälin pitämisestä ja toisten suojelusta. Media ja lööpit huusivat päivittäin, montako ihmistä oli kuollut koronaan. Tuolloin Suomessa kuoli kaikkiin syihin keskimäärin 150 ihmistä päivässä (tällä hetkellä 170, koska selittämätön ylikuolleisuus kesästä -21 alkaen), ja koronaan heistä kuoli 1,5 mediaani-iältään 84- vuotiasta henkilöä päivässä. Nämä kuolemat oli tärkeää julistaa esimerkiksi Radio Novassa tunnin välein tulevassa lyhyessä radiolähetyksessä. Näin suljettiin ihmisten ajattelu ja suhteellisuudentaju.


Suurin osa ihmisistä ei huomannut, ettei tätä tappavaa maailmanlaajuista pandemiaa voi nähdä omassa elämässään oikeastaan missään muualla, kuin suljetuissa kirjastoissa, ihmisten maskitetuissa naamoissa ja lööpeissä. Kuolleita ihmisiä ei ollut pitkin katuja, kuten Kiinasta alkuvuodesta -20 uutisoitiin. Silti ihmiset oli saatu ajattelemaan, että emme voi elää normaalisti, ennen kuin pandemiaan löytyy ratkaisu.


Se tuli, heti vuoden 2021 alussa. Se tuli kuin taivaanlahjana! Ihanaa, vihdoin meillä on teille työkalu, jonka avulla kaikki on taas pian hyvin ja voitte elää turvallista ja mukavaa elämää jälleen. Kukapa hullu ei tarttuisi tuohon taivaanlahjaan?! Siinä oli kaikki ratkaisut käden ulottuvilla. Paitsi että suojaat itseäsi, suojaat myös muita! Pääset matkustamaan, teatteriin, ravintolaan, kirjastoon! Voit tavata turvallisesti mummoa ja viettää jälleen aikaa ystävien kanssa. Ja kaiken lisäksi; kun kaikki ottavat tämän taivaanlahjan vastaan, koko ongelma häviää.


Kun ihmisen mieli oli tehokkaalla ja moninaisella manipulaatiolla ohjattu näkemään asiat kuten hänen haluttiin ne näkevän, eli että hänen ympärillään on hirvittävä vaarallinen pandemia, oli helppo nakki myydä taivaanlahja ihmiselle kertomalla, että hirvittävä vaarallinen pandemia ja kaikki siitä aiheutuvat pakolliset toimenpiteet nollautuvat, kun saimme tämän taivaanlahjan ja mahdollisimman moni ottaa sen.


Kyllä, meillä oli ja on edelleen täällä koronavirus. Kyllä, se aiheutti tautiaallon vuoden -20 alkupuolella. Kyllä, näin tapahtuu ihan jokaikinen kerta, kun jonkinlainen uusi hengitystievirus ”jostain pääsee” liikkeelle. Kyllä, vanhuksia ja hauraita kuolee aina tällöin, emme pysty mitenkään sitä estämään aiheuttamatta laajamittaista vahinkoa koko yhteiskuntaan.


Kyllä, tähän virukseen on olemassa myös tehokkaita ja edullisia lääkkeitä, joiden käyttö kiellettiin. Kyllä, alkupaniikissa sairastuneita hoidettiin väärin. Kyllä, Suomessakin oli ja on koronapotilaita hoidossa. Kyllä, Suomen tehohoito oli aliresursoitu jo valmiiksi mahdollista epidemia-aaltoa ajatellen.


Kyllä kyllä, monta faktaa, joista mikään ei edelleenkään tuo todeksi sitä, että kukaan törmäsi oikeasti omassa elämässään ympärillään koronaviruksen aiheuttamaan tautiin jatkuvasti kuoleviin ihmisiin. Silti ihmiset olivat valmiit uskomaan sen ja ottamaan vastaan taivaanlahjan, joka lopettaa tämän kauheuden. Ihmiset todentotta oli saatu kuvittelemaan, että kauheus on virus ja miten se on suunnattoman vaarallinen kaikille vauvasta vaariin, mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa ja mikä tiedettiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Todellinen kauheus olivat ylimitoitetut sulkutoimet ja jatkuva 24/7 aivopesu kaikkialla ja koko ajan, lopulta myös ihmisten itsensä toimesta.


No mutta, vuosi -21 käynnistyi taivaanlahjan armottomalla jakelulla kaikille yli 18- vuotiaille, jatkui ikäryhmien laajentamisella ja maalitolppien siirtelyllä. Pian pikkuiset, pian päästään takaisin normaaliin! Nyt täytyy vain tehdä kiltisti, kuten sanotaan ja sitten päästään! Kunhan vähän vielä saadaan lisää kattavuutta. Kunhan kaikki ovat ottaneet kaksi. Kunhan kattavuus on 70%. Ei, sittenkin 80%. Kyllä näyttäisi, että tarvitsemme 100% kattavuuden. Tarvitsemme kolmannet. Ei, neljännet. Ei, tarvitsemme lisää, enää ei tarvitse laskea, montako koronaa tai pistosta on saanut!


Hienoa, osa teistä jaksaa noudattaa ohjeita ja ottaa näitä kokeellisia ja huomaattehan, täysi tehottomia pistoksia kerta toisensa perään, mutta oletteko huomanneet, että täällä osa ihmisistä on vähän tuhmia? Me tarvitaan tähän nyt koronapassi, että saadaan nuo tuhmatkin ymmärtämään, että kaikkien täytyy puhaltaa yhteen hiileen! Hyvä, te kiltit ja tottelevaiset voitte myös vähän sanoa niille tuhmille jotain! Ja sitten saatte palkinnoksi sen passin, niin pääsette takaisin normaaliin, olette sen kyllä ansainneet, kun olette näin hyvin noudattaneet ohjeita.


Tartunnat, sairaalahoito ja kuolemat raketoivat vuonna 2021. Mitä enemmän taivaanlahjaa jaettiin, sitä kurjemmat tilastot. Vain tehohoitokäyrä pysyi suunnilleen samalla tasolla edellisvuoteen verrattuna. Tästä saatiinkin luotua uskomus, että pistokset ehkäisevät nimenomaan vakavaa tautimuotoa. Eivät tartuntaa, sairaalaan joutumista, eivätkä kuolemaa, mutta täsmäiskuna näiden kaikkien välissä vakavaa tautimuotoa kuitenkin. Voisiko tasainen tehohoitokäyrä kertoa vain sen, että tietty osa ihmisistä joutuu tehohoitoon, oli pistoksia tai ei? Koska kyseessä ei ole virus, joka tappaa kaiken tielleen osuvan, vaan virus, joka lisää vakavan tautimuodon riskiä tietyille ryhmille.


No, joka tapauksessa virus mutatoitui, kuten viruksilla on tapana tehdä, lievemmäksi ja tarttuvammaksi. Ja taivaanlahja, vaikka vauhdilla tulikin, oli jo auttamattomasti myöhässä vanhentuneine piikkiproteiinikoodeineen. Siitä huolimatta, sen jakelua vain jatkettiin ja jatketaan edelleen. Tuorein suositus koskee ”riskiryhmiin” kuuluvia vauvoja ja taaperoita. Terveille lapsille ei enää suositella, mutta sairaille kyllä. Yhtäkään lasta ei ole pian kolmen vuoden aikana kuollut koronaan Suomessa. Ei yhtäkään.


Emme voi sille enää mitään, että ihmiset antoivat aivopestä itsensä näin rajulla tavalla. Meillä päin sanotaan, että on turha enää pyllistää, kun paskat on jo housuissa. Me olemme siinä tilanteessa. Ainoa, mikä tässä nyt enää auttaisi, olisi se, että edes jonkinlainen osa ihmisistä uskaltaisi alkaa hahmottaa tapahtunutta ja myöntää sen. Sillä jos näin ei tapahdu, tämä homma vain jatkuu.


Pahinta on, että tätä voidaan hyödyntää nyt jatkuvasti ja kaikkeen. Korona oli vain pehmittely ja koe, miten ohjailtavissa koko läntisen maailman kiireinen väestö on. Maailmassa on tällä hetkellä paljon tärkeitä agendoja, joissa aivopestyt ihmiset ovat hyödyksi. Viedään heiltä ensin jotain jollain verukkeella, suljetaan heidän elämänsä ja myydään se sitten heille takaisin jollain taivaanlahjalla, mikä vie agendaa eteenpäin.


Näin se menee. Jos nuo sulkutoimet olisivat perustuneet meidän terveysturvallisuutemme, niiden pitäisi ennenkaikkea olla voimassa nyt, kun koronan kanssa on tänä vuonna tilastojen mukaan kuollut jo reippaasti yli 5000 henkilöä. Mutta koska ne eivät perustuneet siihen, vaan vapauden myymiseen takaisin taivaanlahjalla, tavoite on saavutettu.


- Vapauden Heli -


1,447 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page